Nov uspeh za slovenski sestri

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
V Senegalu sta se Slovenki znašli odlično.
Oglej si celoten članek

Na odprtem prvenstvu Afrike v judu sta se na zmagovalne stopničke v Dakarju povzpeli tudi Slovenki Anja in Maruša Štangar. Slednja je bila prva v kategoriji do 48 kilogramov, njena sestra pa druga v kategoriji do 52 kg.

Maruša Štangar je v rednem delu tekmovanja premagala predstavnico Burkine Faso Salimato Da z ipponom. V polfinalu je z dvema vazarijema premagala mavricijsko reprezentantko Priscillo Morand. Za zlato v kategoriji do 48 kilogramov se je pomerila z Rusinjo Jelizaveto Stepanovo in jo v drugi minuti podaljška premagala z vazarijem.

Anja Štangar je v prvem dvoboju z ipponom premagala Italijanko Gulio Pierucci. Še eno prepričljivo zmago z ipponom je zabeležila v polfinalu, kjer je slavila nad Maročanko Soumiyo Iraoui, v finalu pa je klonila proti članici Gvineje Taciani Cesar.

Bronast na SP Nekdanjega šampiona ustrelil policist

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.