Nova kazen v taboru Dinama

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometaši hrvaškega Dinama so v zadnjih mesecih v klubsko blagajno prispevali že pol milijona evrov. Pred dnevi je Vida podpisal kazen v višini 100 tisoč evrov, zaradi incidenta na tribunah pa bo ob dvajset tisočakov še Ivan Krstanović.
Oglej si celoten članek

Domagoj Vida je zaradi odprte steklnice piva prejel kazen v višini 100 tisoč evrov, ki jo je nogometaš Dinama že podpisal. Za nov incident v taboru hrvaških prvakov pa je poskrbel Ivan Krstanović.

Tekmo proti Portu je zaradi poškodbe odsedel na tribuni, kjer je zasedel mesto enega izmed članov skupščine, ki je prispel nekaj trenutkov kasneje. Napadalec Dinama kljub zahtevam ni želel vstati, s tem pa je močno razjezil svoje delodajalce, ki so mu naložili kazen v višini 20 tisoč evrov. Za razliko od Vide pa Krstanović kazni ni želel podpisati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.