Nova odpoved na teniškem turnirju

Foto: EPA
Foto: EPA
Po švicarskemu teniškemu zvezdniku Rogerju Federerju se je nastopu na bližnjih poletnih olimpijskih igrah v Rio de Janeiru odpovedal tudi njegov rojak Stan Wawrinka.
Oglej si celoten članek

Petintridesetletni Roger Federer je zavoljo težav s kolenom medtem že končal sezono, štiri leta mlajši Stan Wawrinka pa ima hude težave s hrbtom.

Dvakratni zmagovalec turnirjev za grand slam je po nedavnem turnirju v Torontu že odpotoval v domovino, kjer bo opravil temeljit zdravniški pregled, že zdaj pa je jasno, da mu zdravstvene težave onemogočajo nastop na olimpijskem turnirju.

Pred Wawrinko in Federerjem so se olimpijskemu nastopu v najbolj razvpitem brazilskem mestu iz različnih razlogov odpovedali Kanadčan Miloš Raonić, Čeh Tomaš Berdych in Avstrijec Dominic Thiem, prav vsi pa so trenutno v "top 10" najboljših igralcev na svetu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.