Nova (po)moč za Pogačarja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Dvakratni zmagovalec Toura bo lahko pozdravil novega klubskega kolega.
Oglej si celoten članek

Kolesarski veteran George Bennett je podpisal dveletno pogodbo z moštvom UAE Team Emirates, katere prvi zvezdnik je slovenski as Tadej Pogačar. Enaintridesetletni Novozelandec, specialist za gorske etape, bo tako dres emiratske ekipe nosil do konca sezone 2023.

V karieri je doslej leta 2017 osvojil dirko po Kaliforniji, lani semi-klasiko Gran Piemonte, dvakrat pa je končal med najboljšo deseterico večtedenskih dirk, enkrat na Giru in enkrat na Vuelti, so danes še zapisali pri ekipi UAE.

"Zelo sem zadovoljen s prestopom k UAE Team Emirates. Veselim se, da bom lahko pomagal moštvu osvojiti še veliko dirk. Gre za ekipo, ki iz leta v leto napreduje in tudi sam si želim biti del tega napredka," je med drugim ob podpisu pogodbe dejal kivi za klubsko spletno stran.

Slovenska asa Uradno potrjen naslednji korak Rogliča in Pogačarja

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.