Nova poškodba Messija?

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Navijači Barcelone so znova zaskrbljeni zaradi zdravstvenega stanja prvega zvezdnika katalonskega kluba.
Oglej si celoten članek

Lionel Messi se je pred kratkim vrnil na zelenice po daljši odsotnosti zaradi poškodbe kolena, na tekmi Lige prvakov proti Bayerju pa je znova imel nekaj težav. Tokrat mu je ponqgajala stegenska mišica.

Trener Barcelone Luis Enrique se je sicer odločil, da ga kljub vsemu ne bo zamenjal, Argentinec je tako odigral celotno tekmo. Messi je pred tem odigral tudi vseh 90 minut na dvoboju z Valencio, večina njegovih soigralcev pa je imela na voljo nekaj časa za počitek. V Nemčiji tako ni zaigral tudi Luis Suarez, Neymar pa je manjkal zaradi poškodbe.

Messi po mnenju nekaterih po dvomesečni pavzi potrebuje nekaj tekem, da pride v pravo formo pred prihajajočim klubskim svetovnim prvenstvom. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.