Nova poškodba v taboru ZDA izklesala spisek 12 reprezentantov za SP

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Gregg Popovich ne bo imel težav s tem, katerega košarkarja pustiti doma, saj je po novi poškodbi na njegovem spisku le še dvanajst igralcev.
Oglej si celoten članek

Kyle Kuzma, član Los Angeles Lakers ter eden izmed najboljših mladih košarkarjev na svetu, ne bo potoval na Svetovno prvenstvo na Kitajskem.

Video Če odpove še kakšen zvezdnik, lahko zaigra Popovich! Pri 70 še vedno obvlada!

Razlog za najnovejšo odpoved v ekipi ZDA je poškodba gležnja, zaradi katere je Kuzma izpustil pripravljalno tekmo z Avstralijo. Po posvetovanju z zdravniško službo so v taboru Američanov prišli do zaključka, da ne bodo tvegali ter s seboj vzeli poškodovanega igralca.

Večina košarkarskih trenerjev se ta čas nahaja pred nehvaležno nalogo, da skrčijo svoj spisek na dvanajst reprezentantov ter se nekaterim predčasno zahvalijo, a ameriški selektor Gregg Popovich s tem ne bo imel težav, saj se mu je seznam na dvanajst košarkarjev po številnih poškodbah in odpovedih skrčil sam od sebe.

Kljub številnim odpovedim pa ekipa ZDA ostaja prvi favorit za zlato medaljo, čeprav so mnogi po nedavnem porazu Američanov z Avstralci to vlogo pripisali Srbiji.

Prvovrstni šok Največji udarec za ameriško košarko po letu 2006

Blamaža 'Gladiator' Crowe besen na organizatorje: "1500 $ za tole?"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.