Nova poškodba velikega Rogličevega in Pogačarjevega rivala

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji zmagovalec Dirke po Franciji si je v nesreči na treningu izpahnil ramo.
Oglej si celoten članek

Eden najboljših kolesarjev na svetu Geraint Thomas je utrpel izpah rame, potem ko je na treningu v nedeljo doživel grdo nesrečo. Toda Valižan naj bi bil kljub bolečinam že takoj po odhodu iz bolnišnice pripravljen nadaljevati s treningi na sobnem kolesu.

Za enim glavnih rivalov obeh Slovencev na prestižnih tritedenskih dirkah je sicer zelo nesrečno leto, saj se je udeležil vsega pet dirk, preden je predčasno končal sezono po zlomu medenice na Dirki po Italiji. Kot kaže pa se težave s poškodbami tu niso končale...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.