Nova smrt v belgijskem nogometu

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Tim Nicot je drugi nogometaš, ki je v zadnjih dveh tednih Belgiji umrl zaradi zastoja srca.
Oglej si celoten članek

Trindvajsetletni levi bočni branilec, ki je branil barve četrtoligaša Wilrijk-Beerschot, je v petek nastopal na turnirju v Hemiksemu, ko se je zgrudil. V naslednjih dneh je bil v umetni komi, v ponedeljek pa je umrl. Konec aprila je srce odpovedalo tudi 24-letnemu branilcu Lokerena Gregoryju Mertensu.

V klubskem sporočilu so zapisali, da se je Tim Nicot vselej boril "kot medved" in bil zato idol klubskih navijačev. Zapisali so še, da je bil vselej dobre volje in vselej na voljo navijačem za selfieje. "Pojavlja se toliko vprašanj, na površju pa je le eno: zakaj, zakaj, zakaj? Nikoli te ne bom pozabil, vedno boš v mojem srcu," je dejal Nicotov soigralec Wesley Snoeys. Čustveno se je od klubskega kolega poslovil tudi Jef Snyders, še en nogometaš ekipe Wilrijk-Beerschot: "Nogomet nikoli več ne bo enak. Počivaj v miru, prijatelj."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.