Novagol končal poglavje v Kölnu in ostaja na Japonskem

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski reprezentančni napadalec Milivoje Novaković se je s prekinitvijo pogodbe dokončno razšel z nemškim Kölnom, kariero pa bo nadaljeval na Japonskem.
Oglej si celoten članek

Milivoje Novaković je v Nemčiji v dresu kozličkov pustil močan vtis. Čeprav se ga je klub ob koncu otepal, bo slovenski reprezentant ostal v lepem spominu navijačev, saj je na 176 tekmah v dresu njihovega kluba dosegel kar 82 zadetkov in bil nekaj časa celo kapetan.

"S to rešitvijo lahko živita obe strani. Novakoviću želimo vse najboljše v prihodnje," je odločitev komentiral direktor kluba iz Kölna Jörg Schmadtke.

Po pričakovanjih bo Novagol kariero nadaljeval na Japonskem, kjer se bo pridružil prvoligašu Šimizu S-Pulse, kar je klub že potrdil na spletni strani. Pred tem je Novaković na Japonskem igral za Omijo, za katero je kot posojeni igralec na 38 tekmah dosegel 17 zadetkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.