Novagol opozarja Anglijo

Foto: Gregor Katič Bo Milivoje Novaković svojo izjemno strelsko formo nadaljeval tudi v JAR? (Foto:
"Slovenski zvezdnik Milivoje Novaković svari Anglijo" se je glasil naslov članka na priznani angleški nogometni strani goal.com, kjer so očitno tudi opazili odlično strelsko formo našega napadalca.
Oglej si celoten članek

Naše najmočnejše strelsko orožje bo na prihajajočem SP zagotovo Milivoje Novaković. Kot kaže, so njegovo zastrašujočo strelsko formo opazili tudi Angleži. Goal.com je namreč objavil intervju prav z najboljšim strelcem Kekove izbrane vrste.

Novaković v intervjuju najprej pove, da še vedno ni v polni pripravljenosti po poškodbi trebušne mišice. "Najprej bi se rad zahvalil zdravniški ekipi. Na zdravljenju poškodbe delamo dan in noč. Zelo sem vesel, da sem pripravljen za svetovno prvenstvo. Počutim se veliko bolje, čeprav še vedno nisem popolnoma zdrav. Vseeno pa izgovorov ni," pravi Novagol.

V nadaljevanju prispevka se je Milivoje obrnil še na zadnjo tekmo naše reprezentance proti Novi Zelandiji ter med drugim povedal: "Še enkrat smo dokazali, da smo pravi kolektiv, res pa je tudi, da brez take podpore ne bi igrali tako dobro. Najbolj pomembno pa je to, da smo vsi zdravi in da ni bilo nobene težje poškodbe."

31-letni napadalec je končal z opozorilom vsem nasprotnikom Slovenije v skupini C: "Naš cilj je osmina finala in se bomo potrudili, da to tudi dosežemo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.