Novagol znova poškodovan

Foto: EPA Milivoje Novaković bo v naslednji sezoni najverjetneje nastopal pod vodstvom Zvo
Napadalec Milivoje Novaković, ki si služi kruh z igranjem nogometa pri nemškem prvoligašu iz Kölna, bo izpustil preostala dva obračuna s HSV in Bochumom, ki ju ima Köln do konca sezone.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Bundesliga, 32. kolo

Razlog za počitek je poškodba dimelj, zaradi katere ga prihodnji teden najverjetneje čaka operacija. "Zame je sezone konec. Kaže, da bom operiran že naslednji teden. Škoda. Pa tako sem si želel igrati na zadnjih dveh tekmah, lahko bi igral brez pritiskov, užival bi," je za današnjo izdajo Kölner Expressa povedal kapetan Kölna. Novagol, kot Novakoviću pravijo v Nemčiji, je v letošnji sezoni zabil 16 zadetkov, kar ga uvršča med najboljše strelce Bundeslige. Slovenskega reprezentanta in najboljšega strelca izbrane vrste v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2010, ki bo 18. maja praznoval 30. rojstni dan, čakajo v petek še dodatne preiskave pri specialistu Hansu Willhelmu Müllerju v Münchnu, a je zdravnik že v četrtek zanj postavil slabo diagnozo, tako da bo najverjetneje potreboval operativni poseg.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.