Novaković bi se vrnil... in to zastonj!

Foto: Katarina Ponjavić Milivoje Novaković
Upokojeni zvezdnik slovenske nogometne reprezentance resno razmišlja o povratku.
Oglej si celoten članek

Eden najboljših slovenskih nogometašev, Milivoje Novaković, katerega je po številu golov v reprezentančnem dresu prehitel le Zlatko Zahović (35>32), naj bi se poigraval z idejo o vrnitvi na nogometne zelenice.

Upokojeni slovenski napadalec, ki se je poslovil po reprezentančni tekmi z Malto, na kateri je dosegel zadetek, bi lahko oblekel dres 1. FC Kölna, katerega član je bil od leta 2006 do 2014 in v tem času na 166 tekmah zabil 74 golov. 

Nemški prvoligaš ima po osmih krogih nove sezone na računu zgolj eno točko in zaseda zadnje mesto lestvice v 1. Bundesligi.

"Vrnil bi se zastonj. Mislim, da bi lahko dosegel deset golov. Dajte mi tri tedne in pridem nazaj. Pripravljen sem," je za Express povedal slovenski napadalec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.