Novaković in Matavž zvezdi vikenda

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski nogometni legionarji so pretekli konec tedna dosegli štiri gole, če prištejemo še avtogol. Tim Matavž je svoj prvenec za PSV zabil samemu Ajaxu. Nasprotnega vratarja je premagal tudi Robi Koren. Zlatko Dedić je prvič zatresel mrežo v majici Dynama iz Dresdna. Milivoje Novaković je kar trikrat podal za zadetek. Še več učinkov slovenskih legionarjev v razpredelnici.
Oglej si celoten članek

Tim Matavž se je v svojem tretjem nastopu za PSV v nizozemskem el clasicu pomeril z Ajaxom. Za slovenskega reprezentanta bi se tekma težko začela lepše, saj je svoj krstni zadetek za novi klub zabil že v drugi minuti, skladno z razvojem tekme pa je imel še nekaj priložnosti. Na koncu je PSV osvojil točko, s katero pa na Philipsovem stadionu niso bili najbolj zadovoljni. Mi pa smo vsekakor lahko z vse bolj vzpenjajočim se Primorcem. Prvenec, kot se šika.

Milivoje Novaković je bil boter vseh štirih golov Kölna na gostovanju pri Bayerju. Prvega je zabil kar sam, nato pa dvakrat podal Lukasu Podolskemu in Matu Jajalu za super gostujočo zmago. V Nemčiji je svoj prvi gol za Dynamo iz Dresdna zabil Zlatko Dedić, gol, in to v lastno mrežo, pa je nekaj sto kilometrov južneje dosegel avstrijski legionar Matej Mavrič Rožič, ki mu je dan "polepšal“ še rdeči karton.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:27 19. September 2011.

    A Vršič pa ni v naši reprezentanci...?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.