Novaković zabil za super zmago

Bravo, Milivoje Novaković. Nekdanji napadalec slovenske izbrane vrste je zabil svoj prvenec za japonsko Omiyo Ardijo proti FC Tokiu in zagotovil svojemu moštvu pomembno zmago z 1:0, ki ga je popeljala na (rešilno) 15. mesto lestvice. Njegov gol najdete od 56. sekunde naprej.
Oglej si celoten članek

Milivoje Novaković, ki je v igro vstopil v 65. minuti, zadel pa v 78., je sicer še vedno igralec Kölna, a posojen na Japonsko. Skupaj z njim v Saitami, kjer je trener Zdenko Verdenik, igra tudi Zlatan Ljubijankić, ki ga tokrat ni bilo v ekipi. Ardija sicer prvenstva ni začela najbolje, po 22 kolih - do konca jih je še 12 - pa je torej na 15. mestu, ki še zagotavlja obstanek. Nazadnje so nogometaši Amiye zmagali daljnjega 30. junija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.