Nove informacije o stanju Marca Marqueza

Foto: Epa marc marquez
Razlika med njim in tekmeci se bo še povečala.
Oglej si celoten članek

V ekipi Honde so potrdili, da bo njihov najboljši motociklist Marc Marquez izpustil tudi veliko nagrado Avstrije prihajajoči konec tedna. Španec namreč še vedno ni pripravljen za nastop po tem, ko si je na uvodni dirki sezone elitnega razreda motoGP zlomil roko.

Svetovni prvak je pretekli teden sicer prestal še drugo operacijo, kjer so mu kirurgi popravili poškodovano titanovo ploščico.

V Avstriji bo tako namesto njega znova dirkal Nemec Stefan Bradl, ki je bil na zadnji dirki v Brnu 18. V Spielbergu bosta dve dirki, a Honda še ni sporočila, ali bo Marquez mogoče pripravljen za drugo preizkušnjo, ki bo 23. avgusta.

motoGP Pnevmatike izdale favorite, prva zmaga za KTM

Svetovni prvak bo tako še tudi po naslednji dirki ostal brez osvojenih točk, konkurenca pa mu že precej beži. Vodilni v skupnem seštevku je Francoz Fabio Quartararo z 59 točkami. Sledijo mu Maverick Vinales (42), Franco Morbidelli (31), Andrea Dovizioso (31), Brad Binder (28), Johann Zarco (28), Valentino Rossi (27) in Takaaki Nakagami (27).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 00:36 11. Avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.Sextis.fun

  • 19:10 10. Avgust 2020.

    Po eni strani mi ga je škoda. Nikoli ni bil moj favorit, ampak z vsem spoštovanjem, Marc je mojster, dober …

  • 17:17 10. Avgust 2020.

    Ali koga to posebej zanima?. Preveč se pretirava s temi motocikli .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.