Nove moči pri Gorici in Rudarju

Foto: ND Gorica
Foto: ND Gorica
Slovenski prvoligaši dopolnjujejo kadrovske zasedbe za prihodnjo sezono.
Oglej si celoten članek

Gorica je podpisala triletno pogodbo z Rokom Grudino. Enaindvajsetletni nogometaš je nazadnje igral za Brda, ki so iz tretje napredovala v drugo ligo. Grudina je bil, kot poroča spletna stran goriškega kolektiva, že večkrat na preizkušnji, v preteklosti pa je za Gorico odigral tudi nekaj pripravljalnih tekem.

"Ta priložnost je danes zame zelo velika nagrada, že jutri pa obveza, da bom dobro treniral in na igrišču pokazal tisto, kar se bo od mene pričakovalo. Hvala ND Gorica za topel sprejem in hvala NK Brda za vso podporo v preteklem obdobju," je ob podpisu pogodbe dejal Grudina.

Knape okrepil vratar

Spremembe pa je doživel tudi kader velenjskega Rudarja, v svoje vrste je privabilo izkušenega vratarja, 32-letnega Borivoja Ristića, ki je z velenjskim prvoligašem sklenil dvoletni dogovor.

Ristić je bil nazadnje član Radnika iz Surdulice, pred tem pa je bil več kot tri leta član beograjskega Čukaričkega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.