Novemu trenerju Chelseaja grozijo z zaporom

Foto: EPA
Foto: EPA
Antonio Conte ni poročal o prirejanju rezultata, čeprav je zanj vedel.
Oglej si celoten članek

Tožilstvo v Cremoni zahteva, da italijanski nogometni selektor Antonio Conte dobi šestmesečno pogojno zaporno kazen in plačilo 8000 evrov zaradi vpletenosti v korupcijsko afero, je poročala italijanska tiskovna agencija Ansa.

Conteja sumijo, da ni poročal o poskusu prirejanja izida na tekmi iz leta 2011 med takrat njegovo Sieno in Albinoleffejem, čeprav naj bi za to vedel. V procesu je sicer vključenih več kot 100 nogometašev in uradnih oseb iz klubov treh italijanskih poklicnih lig.

Conte bo letos na evropskem prvenstvu 2016 še zadnjič vodil Italijo, nato pa se bo preselil k londonskemu Chelseaju, s katerim je podpisal triletno pogodbo. Londonski klub je novico potrdil včeraj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.