Novemu trenerju Olimpije le denarna kazen

Foto: Nkolimpija/Twitter
Foto: Nkolimpija/Twitter
Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Roman Rogelj je novega trenerja ljubljanske Olimpije Rodolfa Vanolija kaznoval s plačilom 500 evrov denarne kazni.
Oglej si celoten članek

Rodolfo Vanoli je bil izključen proti koncu tekme na Bonifiki, ko so njegovi varovanci nogometaše Luke Kopra premagali z 2:1. Po odločitvi disciplinskega sodnika NZS bo tako lahko vodil Ljubljančane na sobotnem derbiju v Stožicah.

Poleg Vanolija je disciplinski sodnik kaznoval tudi ljubljanski klub s plačilom kazni v višini 1450 evrov. "Nešportno in neprimerno vedenje navijačev - aktiviranje pirotehničnih sredstev na tribuni, metanje dveh kamnov na igrišče, pri čemer je eden zadel vratarja domače ekipe, predkaznovanost," je zapisano v obrazložitvi.

Disciplinski sodnik Roman Rogelj je znova kaznoval tudi Maribor zaradi novega izgreda njihovih navijačev. Mariborčani bodo morali plačati vsega skupaj 1600 evrov kazni zaradi "nešportnega in neprimernega vedenja navijačev". Gre za prižiganje bakel na tribuni, odvrženo petardo znotraj ograjenega dela igrišča, odvrženo plastenko na igralno površino in predkaznovanost. Ob tem pa bodo morali plačati še 300 evrov dodatne kazni zaradi nešportnega vedenja več igralcev - 4 rumeni in rdeč karton.

Željko Filipović, ki je bil izključen na zadnji tekmi v Celju, pa bo moral počivati na prihajajočih dveh tekmah Maribora v slovenski prvi nogometni ligi. Član Krke Mario Brkljača pa bo zaradi izključitve na tekmi, žalil je sodnika, za kar se je opravičil, moral počivati eno prvenstveno tekmo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.