Novi Ferrarijev dirkalnik se že kvari

Foto: EPA
Foto: EPA
Moštvo Ferrarija je četrti dan testiranja v Jerezu doživelo neprijetno presenečenje. Testni dirkač Pedro de la Rosa je z novim F138 odpeljal dva kroga, nato pa se je iz poskočnega konjička pokadilo.
Oglej si celoten članek

Ferrari v teh dneh pospešeno testira na progi v Jerezu, kjer preizkušajo novi dirkalnik z oznako F138. Med vožnjo testnega dirkača Pedra de la Rose, ki je odpeljal dva kroga, se je v zadnjem desnem delu dirkalnika vnel manjši požar. Po izstopu španskega dirkača so mehaniki ogenj pogasili.

Eden izmed predstavnikov Ferrarija je zatrdil, da je prišlo do napake v menjalniku, de la Rosa pa se je na stezo vrnil nekaj minut pred drugo uro. Testiranja je za 50 minut prekinila še luknja na stezi, ekipa pa je premor izkoristila za kosilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.