Novi kazni za Olimpijo in Maribor

Foto: Profimedia Olimpija
Blagajna NZS bo še nekoliko bolj polna.
Oglej si celoten članek

Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Roman Rogelj je izrekel kazni po 25. krogu državnega prvenstva. Največji kazni bosta po derbiju plačala Olimpija in Maribor. Zaradi uporabe pirotehnike in žaljivega skandiranja navijačev bodo Ljubljančani v blagajno NZS nakazali 3550 evrov, Mariborčani pa 3300.

Navijači so olajšali tudi blagajno Gorice za 400 evrov in kranjskega Triglava za 300, zaradi štirih rumenih in treh rdečih kartonov pa so bili s 420 evri kaznovani tudi Ankaran Hrvatini. Primorci prav tako na naslednjih dveh tekmah ne bodo mogli računati z Žanom Humarjem in Vedranom Gercem, eno tekmo prepovedi igranja pa je dobil Patrik Bordon.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.