Novi pogodbi za Iličića in Bačinovića

Foto: Žurnal24 Klub Iličića in Bačinovića skupaj ceni na več kot 30 milijonov evrov. (Foto: Reu
"Iličić ostaja v Palermu vsaj še eno leto," nam je v nedeljo dejal agent Amir Rižnić, kljub zanimanju klubov pa bo na Siciliji ostal tudi Armin Bačinović. Prepričala ju bo tudi nova, donosnejša pogodba.
Oglej si celoten članek
Italijanski mediji so se razpisali, da naj bi bil tik pred odhodom v Italijo tudi napadalec Maribora Robert Berić, ki naj bi si ga Palermo v solastniškem deležu delil še z enim klubom. Preberite, kaj je na to temo dejal Amir Ružnić.

Čeprav že od samega prihoda Josipa Iličića in Armina Bačinovića iz Maribora v Palermo beremo o zainteresiranosti številnih evropskih velikanov o slovenskem dvojcu, pa bosta nogometaša še naprej  branila barve Sicilijanskega prvoligaša.

S svojimi odličnimi nastopi v rožnatem dresu sta pritegnila zanimanje številnih velikanov, nazadnje se je za usluge Iličića zanimal Inter, vendar pa alfa in omega Palerma Maurizio Zamparini o njunem odhodu ne želi niti slišati in jima bo ponudil novi, bolj donosni pogodbi. Usklajene naj bi bile že vse podrobnosti, novi pogodbi pa naj bi ju s klubom vezali do leta 2016.

Možen bo tudi predhoden odhod iz Palerma, vendar je v ta namen v pogodbo vključena klavzula, ki pravi, da bo moral zainteresirani kupec za Iličića klubu odšteti 20 milijonov evrov, za Bačinovića pa 12 do 15 milijonov evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.