Novi postopki proti reprezentancam

Foto: EPA
Foto: EPA
Evropska nogometna zveza (Uefa) je odprla disciplinske postopke proti madžarski, portugalski in belgijski nogometni zvezi zaradi težav z navijači.
Oglej si celoten članek

Madžari so se v postopku znašli zaradi neredov svojih navijačev (ti so metali različne predmete in uporabljali pirotehniko, pred tekmo pa so se spopadli z varnostniki) na tekmi proti Islandiji v Marseillu, odločitev o kazni pa bo znana v torek.

Portugalci so se v Uefinem primežu znašli zaradi vdora navijača na zelenico v Parizu na tekmi z Avstrijo, Belgijci pa zaradi incidentov (pirotehnika in metanje predmetov) na tekmi z Irsko v Bordeauxu. Kdaj bodo odločali o teh kaznih, pa še ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.