Novinar pristal v bolnišnici (video)

Foto: Print Screen Manuel Sanchez
Argentinski novinar je dobil bolečo lekcijo.
Oglej si celoten članek

Manuel Sanchez, novinar televizijskega kanala El Doce, si bo za vedno zapomnil dan, ko je poskušal imitirati Cristiana Ronalda. 

Prvič v življenju Ronalda bolj kot gol navdušilo nekaj drugega

Sanchez je želel poustvariti strel s škarjicami, s katerim je med prva četrtfinalno tekmo z Juventusom navdušil napadalec Real Madrida, pri tem pa neslavno pogorel.

Ronaldo je z zadetkom dvignil na noge Allianz Stadium, zaploskali pa so mu celo nekateri navijači Juventusa.

Sanchez s strani sodelavcev, ki so prisostvovali njegovemu podvigu, ni bil deležen takšnega navdušenja, saj je ob pristanku na tla nerodno padel na levo nogo in staknil poškodbo. Bolnišnico je zapustil v mavcu in na berglah.

Prepričani smo, da bo naslednjič dvakrat premislil, preden bo poskusil posnemati enega najboljših nogometašev vseh časov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.