Novinar razjezil Pepa: ''To ni normalno''

Pep Guardiola je naveličan vprašanj o Titu Vilanovi, kar je Španec jasno pokazal v pogovoru z nemškim novinarjem.
Oglej si celoten članek

Pep Guardiola se je po zmagi Bayern Münchna proti Barceloni (2:0) na zelenici pogovarjal z nemškim novinarjem, ki je imel kakopak veliko vprašanj na temo Tita Vilanove. Guardiola je bil ob prvem vprašanju še miren. ''Seveda je težka situacija za vse, ki ga imajo radi. Najin odnos je zasebne narave,'' je povedal Španec.

Novinar pa z odgovorom ni bil najbolj zadovoljen in je še naprej vrtal v španskega stratega. ''Ali lahko kaj storite zanj? Ste ga kontaktirali?'' je spraševal.

Guardiola, ki je postal vidno nejevoljen, je odvrnil: ''To je že tretje vprašanje o tej temi, to ni normalno. Tukaj smo, da govorimo o nogometu.'' Nemški novinar je poskušal s še enim vprašanjem, vendar je Pep preprosto odkorakal stran.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.