"Messiju ne bom govoril, kako naj živi svoje življenje."

Foto: Epa Quique Setién
Trener Barcelone se je pred četrtkovim obračunom španskega pokala dotaknil tudi napete situacije okoli Lionela Messija.
Oglej si celoten članek

Osrednja tema pred četrtfinalnim obračunom španskega pokala med Barcelono in Athleticom je bil javni spor med športnim direktorjem Ericom Abidalom in Lionelom Messijem.

"To so pomembne reči, toda name nimajo vpliva. Poskušal bom poskrbeti, da bodo imele čim manj vpliva tudi na moje igralce. O zadevi Messi-Abidal smo se pogovarjali eno minuto. Osredotočiti se moramo na tekmo, to je naša glavna skrb. Zanima me nogomet. Ostalega ne morem nadzorovati," se je polemiki želel izogniti trener Quique Setién, vendar se novinarji niso pustili odgnati.

"To je situacija, ki vpliva na vas, medije, name pa ne. Jaz sem osredotočen na nogomet. Zanima me samo to, kako igralcem pomagati do zmage. Vsak klub ima svoje težave. Nekaterih reči se ne da nadzirati. Sprašujte me o nogometu. Vse ostalo mi ni v pomoč pri mojem delu," je poudaril Setién in nato nekaj besed namenil še svojemu prvemu zvezdniku. 

"Messi ima dovolj izkušenj, da se lahko sam odloči, kako bo ravnal. Ne bom mu govoril, kako mora živeti svoje življenje. Ne njemu ne komurkoli drugemu. Moja naloga je, da igralci na delo prihajajo zadovoljni. Vse ostalo ni moja stvar," je sklenil španski strateg.

Foto: Epa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.