Pak zmaličil obraz novinarki, obeti niso dobri

Foto: Profimedia pak hokejski pak
Slovaško novinarko je med hokejsko tekmo v glavo zadel pak.
Oglej si celoten članek

Grozljiva nesreča se je zgodila na tekmi slovaške hokejske lige med moštvoma Banska Bistrica in Poprada. Tekom srečanja je hokejski pak priletel v glavo slovaški novinarki Barbori Ziačikovi, ki je po poročanju tamkajšnjih medijev sedela v predelu med obema klopema.

Nesrečna novinarka je po silovitem udarcu obležala na tleh, zaradi hude poškodbe očesa pa so jo nemudoma prepeljali v bolnišnico.

Prestati bo morala več operacij desnega očesa, zdravniki pa upajo, da ji bodo lahko vsaj delno povrnili vid. Prognoza sicer ni najboljša, saj si je stroka enotna, da bo poškodba pustila trajne posledice.

"Pak je letel dolgo in pristal ob klopi za rezerve. Videl sem žensko, ki je nepremično ležala na tleh. To je bil mučen prizor," je povedal eden od očividcev.

Foto: Instagram ziačikova

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:52 16. December 2019.

    Želite najti dekle za eno noč? Dobrodošli - www.GetMeets.com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.