Novinec Bolzano začel silovito

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
V prvem kolu Lige Ebel se je najbolje odrezal italijanski novinec Bolzano, ki je v Innsbrucku visoko slavil (6:1). Telemach Olimpija bo nastope začela prihodnji teden.
Oglej si celoten članek

V prvem kolu lige Ebel je Bolzano v gosteh visoko premagal Innsbruck z odlično predstavo v zadnji tretjini. V gosteh sta ob južnih Tirolcih slavila še VSV in Sapa Fehervar, Beljačani v Dornbirnu, Madžari pa pri Orlih v Znojmu.

Domači zmagi sta zabeležili ekipi Vienna Capitals in Black Wings Linz. Moštvo iz prestolnice je ugnalo celovški KAC, Črna krila pa zasedbo iz Gradca

Telemach Olimpija bo tudi zaradi zasedenosti dvorane Tivoli v času EuroBasketa svoje nastope v ligi Ebel začela šele prihodnji teden.

Liga Ebel, 1. kolo:

Dornbirn : VSV Beljak 3:6 (0:4, 1:0, 2:2)
Innsbruck : Bolzano 1:6 (0:1, 1:1, 0:4)
Black Wings Linz : Graz 99ers 2:0 (0:0, 0:0, 2:0)
Orli Znojmo : Sapa Fehervar 2:4 (0:1, 2:1, 0:2)
Vienna Capitals : KAC Celovec 4:1 (1:0, 2:0, 1:1)

Preloženo:
Telemach Olimpija - Red Bull Salzburg

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.