Novinič za Hrvate? "Nič ne vem"

Foto: Žurnal24 Mitja Novinič (levo) trenutno okreva po poškodbi kolena, na igrišče naj bi se vr
Po poročanju športnega dnevnika Ekipa se za mladega slovenskega reprezentanta Mitjo Noviniča, sicer nekdanjega člana lendavske Nafte in zdaj Milana, zanimajo Hrvati.
Oglej si celoten članek

Natančneje, njihova želja naj bi bila, da 19-letnik, ki je že večkrat oblekel tudi Milanov članski dres, zaigra za hrvaško reprezentanco, saj ima po očetu hrvaške korenine. Nekdanji član lendavski Nafte, ki je za člane debitiral že pri rosnih 14 letih, trenutno pa je poškodovan, je za omenjeni časopis dejal: "Z menoj se o takšni možnosti ni nihče pogovarjal. O tem dejansko ne vem nič. Doslej dejansko nisem razmišljal v tej smeri, o tem je v tem trenutku brezpredmetno govoriti."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.