Novo priznanje za Oblaka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Vratar slovenske nogometne reprezentance je član najboljše enajsterice prvega dela lige prvakov.
Oglej si celoten članek

Postava je izbrana glede na število točk, ki so jih nogometaši prejeli v internetni igri Uefa imenovani Fantasy Football.

Uefa je v obrazložitvi navedla, da je Oblak na štirih tekmah ohranil nedotaknjeno mrežo, v prvem krogu pa se je izkazal tudi z ubranjeno enajstmetrovko.

Poleg Oblaka so v ekipi Mathias Jorgensen (Koebenhavn), Sergio Escudero (Sevilla), Ludwig Augustinsson (Koebenhavn), Mesut Özil (Arsenal), Andre Silva (Porto), Riyad Mahrez (Leicester City), Ricardo Quaresma (Bešiktaš), Lionel Messi (FC Barcelona), Edinson Cavani (PSG) in Dries Mertens (Napoli).

Največ točk na Fantasy Football je zbral Messi (58), sledi mu Özil s 44 točkami, Oblak pa jih ima 39.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.