Novo priznanje za Ronalda

Foto: EPA
Foto: EPA
Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo in madžarska plavalka Katinka Hosszu sta bila najboljša športnika Evrope v letu 2016 po izbori evropskega dela Mednarodnega združenja športnih novinarjev (AIPS).
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo, ki je naslova evropskega prvaka dosegel tako na klubski ravni z madridskim Realom kot s svojo reprezentanco na prvenstvu v Franciji, je na prestolu nasledil srbskega teniškega igralca Novaka Đokovića; ta je bil najboljši lani.

Katinka Hosszu, trikratna olimpijska zmagovalka, je nasledila nizozemsko atletinjo Dafne Schnippers in je prejemnica nagrade Evgena Berganta, ki je poimenovana po pokojnem dolgoletnem uredniku športne redakcije Dela.

V svetovnem merilu je bil v izboru AIPS Ronaldo tretji, slavil je jamajški atlet Usain Bolt, Hosszujeva pa druga za ameriško telovadko Simone Biles.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.