Novo WFC ring dekle je Tina Hercog

Foto: Žurnal24 Privlačna temnolaska Tina se bo 19. decembra zibala po WFC ringu in na noge dvig Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Predvidevamo, da bo marsikdo v dvorano Tivoli zavil zgolj zaradi tega, da si bo Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Skupek dvotedenskega glasovanja na naši spletni strani, glasovi predsednika WFC Zlatka Mahiča in žirije, ki je sodelovala na izboru, je odločil, da je novo WFC ring dekle postala Tina Hercog.
Oglej si celoten članek
NE SPREGLEJTE
V dodani galeriji si lahko pobližje ogledate Tino in Evo, v dodanem videu pa ste vabljeni k ogledu video napovednika WFC 12: "Proteini.si Showtime".

Na naši in vaši spletni strani zurnal24.si ste od 4. 11. do 18. 11. 2010 v sodelovanju z največjo slovensko borilno organizacijo World freefight challenge (WFC) lahko sodelovali v glasovanju za novo WFC ring dekle, ki bo 19. decembra na WFC 12 : "Proteini.si Showtime" na noge dvigovala že tako razgreto publiko. V ožji izbor je prišlo pet kandidatk: Janja Mesec, Katarina Odar, Tina Hercog, Katja Serec in Maša Peterlin. Daleč največ glasov je dobila 23-letna Janja. Števec pri njenem imenu se je ustavil pri številki 3640. Druga je bila Katja (554 glasov), tretja Tina (399), četrta Maša (250) in peta Katarina (106). Katera je najbolj prepričala vas, naše zveste bralce, ni dvoma, toda pri glasovanju smo upoštevali še glasove predsednika WFC Zlatka Mahiča in žirije, ki je sodelovala na izboru. Tako predsednik WFC kot žirija sta svoje glasove podelila Tini Hercog, ki je tako postala novo WFC ring dekle. Tini čestitamo tudi v uredništvu zurnal24.si.

VSTOPNICE
Vstopnice za WFC 12 lahko kupite tukaj.

Jo bomo videli tudi v Playboyu?
Tina sicer šteje 20 let in v višino meri 174 centimetrov. Na izbor za WFC ring dekle se je prijavila predvsem zaradi nove izkušnje. Na izboru pa je na vprašanje, če bi pozirala za Playboy, odgovorila, da verjetno bi ... Bomo Tino morda videli tudi v najbolj priljubljeni moški reviji?

Z izborom WFC ring dekleta sem zelo zadovoljen. Tudi pri oboževalcih je naletel na pozitiven odziv. Vsekakor bo v prihodnosti postal stalen.
Zlatko Mahič

Ob Tini še stara znanka Eva Jerič
Ob novinki Tini bo 19. decembra v dvorani Tivoli v Ljubljani v vlogi ring dekleta še stara znanka WFC ringa Eva Jerič. Eva bo v vlogi WFC ring dekleta znova predvsem na željo oboževalcev in tudi nekaterih borcev.

V prihodnosti izbor praksa
"Z izborom WFC ring dekleta sem zelo zadovoljen. Tudi pri oboževalcih je naletel na pozitiven odziv. Vsekakor bo v prihodnosti postal stalen," pa je o krstnem izboru WFC ring dekleta dejal predsednik WFC, Zlatko Mahič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.