Nowitzki v velikih težavah, pomoč poiskal pri velikem rivalu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nekdanji nemški reprezentant poskrbel za zabavno dogodivšlino.
Oglej si celoten članek

V soboto je bil opravljen žreb skupin za letošnje svetovno prvenstvo, ki ga bodo od 25. avgusta do 10. septembra gostili Filipini, Japonska in Indonezija. Slovenija bo prvi skupinski del odigrala na japonskem otoku Okinawa, kjer bodo njeni nasprotniki košarkarji Venezuele, Gruzije in Zelenortskih otokov.

Ples kroglic pa je poskrbel tudi za zanimiv dogodek, v glavnih vlogah pa sta se znašla nekoč izjemna tekmeca na mednarodnih tekmah Nemec Dirk Nowitzki in Argentinec Luis Scola. 

Legendarni zvezdnik NBA zasedbe Dallas Mavericks je imel namreč pri žrebu kar nekaj težav, nikakor mu ni uspelo odpreti kroglice z zapisanim imenom ene od reprezentanc. "Jezus," je bil nejevoljen Nowitzki in s tem poskrbel za smeh v dvorani. Nato je obupal in za pomoč zaprosil Scolo, ki mu je težavo uspelo takoj odpraviti.

"No, saj gre," je z nasmehom ugotovil Nowitzki, ki je nato le pokazal listek z imenom Slonokoščene obale.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.