Nujna operacija zaradi tumorja

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji izjemni nogometaš je moral na hitro operacijo.
Oglej si celoten članek

Legendarni nemški nogometaš Michael Ballack je bil hitro operiran, pri njem so namreč zdravniki odkrili tumor v bližini hrbtenjače. Operacija je bila uspešna, rezultati dodatnih preiskav pa se še čakajo, so o stanju nekdanjega reprezentanta zapisali pri Bildu.

Bivši član Bayerja, Bayerna in Chelseaja po operaciji okreva na Portugalskem, kjer bo ostal še nekaj dni in počakal na rezultate opravljenih preiskav. Zdravniki so sicer poudarili, da je šlo za izjemno resno operacijo, saj se na tem območju telesa nahaja veliko živčnih vlaken, a je bila operacija uspešna, 43-letni Ballack pa je vsaj trenutno zunaj nevarnosti. 

Ballack je kariero začel pri Chemnitzu,se nato preselil h Kaiserslauternu, zablestel pa je v dresu Bayerja iz Leverkusna. Po dveh letih je za šest milijonov evrov prestopil k Bayernu. Sledila je še selitev k Chelseaju, nato pa povratek k Bayerju in upokojitev.  

Za Nemčijo je nogometaš, ki je bil rojen leta 1976, zbral 98 nastopov, dosegel je 42 zadetkov. V karieri je osvojil Premier League, štirikrat Bundesligo, po trikrat pa nemšku pokal in FA pokal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:19 21. Avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.