Nunić bo počival kar tri tekme

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nogometaš Kalcerja iz Radomelj bo moral počivati tri tekme, je odločil disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije.
Oglej si celoten članek

Disciplinski sodnik NZS Roman Rogelj je nogometašu Kalcerja iz Radomelj Marku Nuniću zavoljo nasilnega starta na tekmeca prisodil kazen treh tekem, najvišjo denarno kazen v višini 700 evrov pa si je zaradi nešportnega in neprimernega obnašanja gledalcev prislužil Maribor. Olimpija bo zaradi podobne zadeve v blagajno NZS nakazala 650 evrov.

Vodstvo Kopra bo zaradi neprimernega obnašanja nogometašev in šestih rumenih kartonov plačala kazen v višini 360, velenjskega Rudarja pa zaradi petih rumenih kartonov 300 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.