NZS in Katanec zavrnila poročila o Reji

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Po tekmi med Slovenijo in Turčijo je okrog statusa Srečka Katanca precej manj nejasnosti.
Oglej si celoten članek

Italijanski mediji so ta konec tedna poročali o tem, da naj bi Srečka Katanca na mestu selektorja Slovenije zamenjal Edoardo Reja. Toda ta namigovanja sta tako Katanec kot tudi Nogometna zveza Slovenije zavrnila (NZS).

"Predsednik NZS Aleksander Čeferin je slišal za to novico iz medijev, bil je enako presenečen in na tem ni nič," je pojasnil tiskovni predstavnik NZS Matjaž Krajnik.

"Z mano ne bo težav"

"To sem izvedel zdaj po tekmi. Ampak res nimam težav s tem. Če zveza misli, da ima boljšega na voljo, naj ga pripelje. Z mano ne bo težav," pa je pokomentiral Katanec, ki je slovensko vrsto popeljal na Euro 2000 in SP 2002, drugič v karieri pa je postal selektor Slovenije 31. decembra 2012, ko je zamenjal Slavišo Stojanovića.

Reja pa je rojeni Goričan in je v karieri vodil številne klube, med njimi tudi Lazio, Bologno, Lecce, Torino, Napoli, tudi splitski Hajduk, nazadnje pa je v minuli sezoni vodil Atalanto iz Bergama.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:34 5. Junij 2016.

    Škoda, ker z njim nam ni pomoči. Sem mislil, da je čefurin kaj zastoppu pa vidim, da je tudi on …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.