NZS kaznovala Zahoviča

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Z Nogometne zveze Slovenije (NZS) so sporočili, kako bodo ukrepali proti ostrim besedam športnega direktorja Maribora Zlatka Zahoviča po superpokalni tekmi z Domžalami. Med drugim mora plačati 836 evrov. Sporočilo NZS objavljamo v celoti.
Oglej si celoten članek

Disciplinski sodnik NZS je na obravnavi sprejel odločitev o kazni za predstavnika NK Maribor, Zlatka Zahoviča. Ta je bil na tekmi superpokala 2011 na posredovanje četrtega sodnika odstranjen iz ograjenega dela igrišča zaradi protestiranja, grobih žalitev in obrekovanja uradnih oseb, s tovrstnim vedenjem pa je nadaljeval tudi po tekmi. Disciplinski sodnik je Zahoviča kaznoval z dvema tekmama prepovedi dostopa do garderob in do uradnega tehničnega prostora ter plačilo denarne kazni v višini 860 evrov, pri čemer je upošteval predkaznovanost predstavnika NK Maribor.

Prav tako je disciplinski sodnik sprejel odločitev o kaznovanju NK Maribor, ki je v izjavi za javnost dne 10. 7. 2011 brez utemeljenega razloga sodniku tekme očital namerne napačne odločitve, sodniški organizaciji pa protežiranje posameznega kluba. NK Maribor je bil zaradi tega kaznovan s plačilom denarne kazni v višini 500 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.