O Kopitarjevem nastopu na OI januarja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Morebitno sodelovanje zvezdnikov lige NHL na olimpijskem turnirju leta 2018 v Pyeongchangu bo znano najpozneje do 15. januarja 2017, je potrdil Christophe Dubi, izvršni direktor Moka.
Oglej si celoten članek

"To je skrajni datum, do katerega je čas za dogovor," je glede omenjene teme in 15. januarja dejal izvršni direktor Mednarodnega olimpijskega komiteja Christophe Dubi.

Minuli mesec v Torontu je komisar lige NHL Bill Daly dejal, da so pri NHL "bolj pesimistični" glede nastopa hokejistov na olimpijskem turnirju 2018, zlasti zaradi neuspešnih pogovorov med Mokom in NHL glede pokrivanja stroškov poti, nastanitve in zavarovanja igralcev.

Pogajanja med NHL, Mednarodno hokejsko zvezo (IIHF) in Mokom niso obrodila sadov. Mok namreč ne bo več sodeloval pri pokrivanju omenjenih stroškov za zvezdnike lige NHL.

Zdaj pa je Dubi optimističen, da se bodo pogajanja premaknila z mrtve točke, še posebej, ker so pri NHL napovedali kontrolni obisk olimpijskega Pyeongchanga že za oktober.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.