Ob golu igrali Pokémon Go

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Nad Pokémon Go so navdušeni tudi nogometaši v finski ligi.
Oglej si celoten članek

Pokémon Go je navdušil svet, izjema pa niso tudi nogometaši. Korak naprej so naredili igralci finskega prvoligaša Rovaniemen Palloseura (RoPS) iz Rovaniemija, ki so navdušenje nad pokemoni izrazili na zelenici.

RoPS je v zadnjem kolu finskega prvenstva z 2:1 premagal FC Lahti, ob zadetku pa so se gostitelji dvoboja veselili na poseben način in po zelenici lovili digitalne like. RoPS je trenutno peti na lestvici, navijači kluba pa si verjetno želijo, da bi njihovi ljubljenci še večkrat lovili pokemone, saj bi to pomenilo, da dosegajo zadetke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.