Ob kraljici drame ni nikoli dolgčas

Foto: Žurnal24 (Foto: EPA)
Hobi Serene Williams je igranje. Pred leti je nanizala nekaj vlog v televizijskih serijah, zdaj pa se z dramsko igro ukvarja tudi na teniških igriščih. Po zmagi je nasprotnico obtožila goljufanja.
Oglej si celoten članek
 

OP Francije

VSI IZIDI IN TEKME V ŽIVO!

Ko je na teniških igriščih Američanka Serena Williams , vam ne bo dolgčas. Teniška igralka, ki ne skriva, da je njena druga strast igralstvo in se je že večkrat pojavila v bolj ali manj znanih televizijskih serijah (med drugim je nastopila tudi v legendarni Urgenci), je tokrat svojo strast do ustvarjanja drame pokazala v Parizu, priča pa so ji bili gledalci na tribunah igrišča Suzanne Lenglen . "Zelo sem dramatična, pa čeprav nočem biti," je po zmagi v tretjem kolu proti Španki Marii Jose Martinez Sanchez razlagala Američanka. "Počasi začenjam misliti, da sem res za vse kriva sama. Vedno se nekaj najde. Zdi se, kot da imam najbolj dramatično življenje na svetu. Prav absurdno!"

Serena Williams se počuti kot osovražena dekleta v resničnostnih šovih. © Reuters

 
Njeno zadnje dramatično dejanje se je namreč zgodilo med že omenjenim dvobojem s Španko, ki jo je Williamsova po dvoboju obtožila goljufanja. Ta naj bi v prvem nizu, ki ga je tudi dobila, do odločilne točke prišla po tem, ko se je žogica odbila od njene roke. "Pravila tenisa pravijo, da ko se žoga dotakne tvojega telesa, velja, da je iz igre. Avtomatično izgubiš točko. Žogica je torej zadela Španko in ona bi zato morala izgubiti točko, ne pa goljufati," je bila neposredna Američanka, Španka pa se je že odzvala na obtožbe. "Žogica me ni zadela," je odgovorila Martiez Sanchezova. "Da mi reče goljufivka, je prav neumno. Sploh ne bi komentirala," je še dodala Španka.

Williamsova je tokrat vseeno dobila dvoboj. Ni pa bilo vedno tako. Leta 2003 je v solzah Justine Henin obtožila laganja in ponarejanja po porazu v polfinalu Roland Garrosa, leto kasneje je zaradi napačne sodniške odločitve izgubila v četrtfinalu OP ZDA proti rojakinji Jennifer Capriati . "Vedno se nekaj najde proti meni," je še povedala Serena. "Počutim se kot ena od tistih deklet v resničnostnih šovih, ki jih vsi v hiši sovražijo, ne glede na to, kaj počnejo. Ampak jaz nočem biti takšno dekle."
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.