Ob Lindsey Vonn RS7 v drugem planu

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ameriška smučarka ima ob okrevanju po poškodbi dovolj časa za postranske aktivnosti.
Oglej si celoten članek

Lindsey Vonn še vedno okreva po zlomu roke, ki se ji je pripetil na treningu pred začetkom sezone. Američanka tako veliko časa preživi v telovadnici, na družbenih omrežjih pa je pokazala, da se na trening pripelje v stilu.

Vonnova se je fotografirala ob Audiju RS7: "Ne morem smučati hitro, lahko pa se vsaj hitro pripeljem do telovadnice," je na Instagramu pripisala Američanka.

Vonnova ima na računu že 76 zmag v svetovnem pokalu. Če ji ne bi kariere v veliki meri skrojile poškodbe, bi najbrž že podrla rekord Ingemarja Stenmarka, ki je zbral 86 zmag.

V letošnji sezoni je na naziv smukaške kraljice, ki je v preteklih letih pripadal Vonnovi, s štirimi zaporednimi zmagami prevzela Ilka Štuhec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.