Ob noseči ženi padel v jezero in utonil

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Prezgodaj se je poslovil 27-letni nogometaš z razgibano kariero.
Oglej si celoten članek

Iz Urugvaja je prišla žalostna vest. Umrl je Maximiliano Pereira (s polnim imenom Maximiliano Rodrigo Pereira Cardozo), nogometaš različnih klubov iz Montevidea, ki se je preizkusil tudi v tujini.

V klubu šokirani Pretres: v 49. letu umrl priljubljeni trener

Pereira je bil v soboto na sprehodu z ženo, slednja je v četrtem mesecu nosečnosti, ob slapovih Salto del Penitente v okrožju Minas. Po poročanju urugvajskega El Paísa je 27-letniku med hojo zdrsnilo in med skalami je omahnil v jezero.

Reševalci so prihiteli na prizorišče, a Pereire niso našli dovolj hitro. V nedeljo so odkrili njegovo truplo in ga potegnili iz vode.

Foto: Twitter Salto del Penitente reševalna akcija

Pereira se je rodil v urugvajski prestolnici in tam najprej igral za Atlético Cerro, potem pa še za Miramar Misiones in Racing Club. Nato se je podal k bolivijski zasedbi Sport Boys, se preselil v Paragvaj k Santaníju, nato pa se vrnil v Montevideo ter zaigral za tamkajšnji Liverpool in Central Español. Član slednjega je bil v trenutku smrti.

Od levega bočnega branilca so se na družbenih omrežjih poslovili vsi njegovi klubi. "Počivaj v miru, Maxi," so zapisali pri Central Españolu.

Foto: Twitter Maximiliano Pereira

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 04:57 31. December 2020.

    www︎.︎FideLizy︆.︆net - oddličen prrojekt za odrasle, ki želikko najti partnerja za sseks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.