Ob odsotnosti Westbrooka blestel Durant

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Oklahoma City Thunder je na krilih Kevina Duranta premagal Cleveland, Golden State je bil boljši od Milwaukeeja. Houston je nadigral Minnesoto.
Oglej si celoten članek

V Ligi NBA so bile v noči na petek na sporedu štiri tekme. Cleveland Cavaliers so s 95:102 izgubili proti Oklahoma City Thunderju, Houston Rockets so s 129:106 ugnali Minnesota Timberwolves, Portland Trail Blazers Washington Wizards s 116:103, Golden State Warriors pa Milwaukee Bucks s 115:110.

Tudi brez Westbrooka gre

Vodilni strelec Lige NBA Kevin Durant je davi spet blestel, potem ko je z Oklahomo v gosteh pri Clevelandu zmagal s 102:95 in pri tem vknjižil 35 točk, 11 skokov in šest podaj. Španec Serge Ibaka je dodal 16 točk in 11 skokov, medtem ko je Reggie Jackson za četrto zmago Oklahome v petih tekmah dosegel 13 točk in šest podaj. Zvezdnik Russell Westbrook je zaradi poškodbe kolena počival.

Za Cleveland je bil s 30 točkami najboljši Dion Waiters, ekipa pa je izgubila tretjič zapored in sedmič v zadnjih devetih tekmah. Spencer Hawes je dodal 20 točk. Cleveland je na tekmi zaostajal tudi 21 točk, a se je v zadnji poldrugi minuti približal na 97:92 z delnim izidom 16:2. Nato pa se je spet razigral Durant, ki je brezhibno zadel naslednje štiri mete in zapečatil usodo gostiteljev.

Liga NBA, izidi:

Cleveland Cavaliers : Oklahoma City Thunder 95:102
Houston Rockets : Minnesota Timberwolves 129:106
Portland Trail Blazers : Washington Wizards 116:103
Golden State Warriors : Milwaukee Bucks 115:110

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.