Ob pomoči navijačev do pomembne zmage

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
V dvobojih proti Franciji in Srbiji so imeli slovenski centri veliko dela. Medtem ko so v četrtfinalnem obračunu svojo premoč uveljavili močni Francozi, so Slovenci veliko bolje odigrali proti izkušenim Srbom.
Oglej si celoten članek

"Ni nam bilo lahko, saj so Srbi dobra reprezentanca. Po bolečem porazu s Francijo se je bilo težko pobrati, a nam je ob pomoči naših zvestih navijačev uspelo doseči zmago, ki nas pelje na svetovno prvenstvo," je po zmagi proti Srbiji z 92:74 povedal Mirza Begić, ki se je uspešno kosal z močno centrsko linijo nasprotnikov.

Poraz pustil posledice

Novi član Olympiakosa je Srbom nasul deset točk, ob tem pa zbral še šest skokov in dve blokadi. Po porazu s Francijo je zaspal šele v jutranjih urah: "Zaspal sem okrog štirih zjutraj, spal pa sem do enajstih. Ni nam bilo lahko, saj takšne tekme pustijo fizične in psihične posledice."

Slovenci so si z zmago proti Srbiji že zagotovili nastop na svetovnem prvenstvu prihodnje leto v Španiji, kljub temu pa je Begić odločen, da bodo letošnji EuroBasket končali v zmagovalnem slogu: "Evropsko prvenstvo želimo končati z zmago!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.