Ob slavju težje poškodovali trenerja

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Napredovanje RB Leipziga v prvo nemško ligo je imelo svojo ceno.
Oglej si celoten članek

Nogometaši RB Leipziga so si konec minulega tedna prvič zagotovili nastopanje v najmočnejši nemški ligi, uvrstitev v 1. Bundesligo pa so temu primerno proslavili. Z mešanimi občutki je sicer stadion verjetno zapuščal trener Ralf Rangnick, ki jo je skupil ob veselju.

Ragnicku je počila stegenska mišica, ko je poskušal ubežati prhi s pivom. No, nekaj časa mu je zelo solidno kazalo, za 57-letnika je pokazal tudi precejšnjo hitrost. "Če sem že govoril z njim? Ne, strah me je iti v garderobo. Zato tudi dajem toliko intervjujev. Poskušal mi je ubežati, to pa ni bila dobra ideja. Dobil sem dvoboj. Takšne reči sedogajajo, verjetno se ni dobro ogrel," je po tekmi dejal 'krivec' za Ragnickovo poškodbo napadalec Davie Selke.

Ostali igralci so bili manj 'prestrašeni', zatrdili so, da se bo ponoči še marsikaj zgodilo. "Noro bo," so zatrdili igralci. Zabava je bila verjetno res burna.

V najmočnejši nemški ligi si je sicer četrtič zapored lovoriko zagotovil Bayern. Bavarci so osvojili svoj 26. naslov, štirikrat zapored pa doslej od ustanovitve lige leta 1963 ni slavil še nihče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.