Ob tem se še Dragić skrije

Foto: Twitter anthony yigit
Oko švedskega boksarja je zateklo do neprepoznavnosti.
Oglej si celoten članek

27-letnik Anthony Yigit je bil hudo tepen na dvoboju superlahke kategorije v okviru boksarskega dogodka World Boxing Super Series v New Orlaansu.

Yigita je utrpel prvi profesionalni poraz v njegovi karieri (21-1), ko ga je v četrtfinalnem obračunu ugnal neporaženi Belorus Ivan Barančik.

Švedski boksar je med dvobojem utrpel resno poškodbo očesa, ki je začelo vse bolj zatekati. Čeprav bi poškodba lahko imela zelo resne posledice za vid, se v njegovem kotu niso odločili za prekinitev.

Boksar je od pete runde boksal z zaprtim levim očesom, vendar dvoboja pod nobenim pogojem ni želel predati. Ob koncu sedme runde je vendarle reagirala zdravniška služba in dvoboj prekinila.

 Yigit z odločitvijo ni bil zadovolje,n čeprav je kasneje priznal, da je bilo ravnanje zdravnika na mestu.

"Ne vem, kaj naj si mislim o fotografiji, zaradi katere sem zaslovel na spletu. Oko ni poškodovano, samo groteskno zatečeno. Zdravnik, ki je ustavil dvoboj, je svoje delo opravil dobro," je sporočil 27-letnik.

Podobno poškodbo je v predlanski sezoni lige NBA utrpel tudi Goran Dragić, ki ga je s komolcem v oko zadel Corey Joseph. ''Rocky je izgledal točno tako," se je takrat na račun Slovenca šalil njegov soigralec Dion Waiters.

Poškodba na srečo ni imela dolgoročnih posledic, oteklina pa je v nekaj dneh splahnela.

Foto: Twitter goran dragić oko oteklina

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.