Oba Manchestra vrgla oko na Balotellija

Foto: Žurnal24 Liga prvakov Inter Rubin Balotelli
Zastopnik Maria Balotellija Mino Raiola je oznanil, da si njegovega klienta želita oba kluba iz Manchestra. Šlo naj bi za posojo. Rafa Benitez si mladca želi zadržati, vendar se prej z njim tudi pogovoriti.
Oglej si celoten članek

Medtem ko je City za posel zagret že od januarja, saj je Roberto Mancini Balotellijev "potrjen" oboževalec, je zanimanje Uniteda staro nekaj tednov. Inter vztraja, da 19-letnika ne želi prodati, sam pa je pretekli teden izjavil, da je zaradi zanimanja angleškega dvojca počaščen.  

"Interes obeh klubov je konkreten," je dejal Calciomercatu: "Mario je zelo vesel, da se zanj zanima Alex Ferguson.  Vsekakor pa ne moremo izključiti, da bo ostal v Interju ali zaigral za kak drug klub." Novi Interjev trener Rafa Benitez je že poudaril, da si Balotellija želi zadržati v moštvu: "Rad bi se pogovoril z njim in ga bolje spoznal kot osebnost. Vsi kakovostni igralci so pomembni."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.