Oba vprašljiva nared

Foto: Reuters Milivoje Novaković bo proti Slovakom vendarle zaigral.
Glavna dilema pred sobotno tekmo s Slovaško je razrešena. Milivoje Novaković in Boštjan Cesar sta pripravljena za igro. Odločitev o njuni igri pa bo selektorjeva.
Oglej si celoten članek

Bo slovenski napad v soboto proti Slovaški vodil Milivoje Novaković, obrambi pa poveljeval Boštjan Cesar? Selektor Matjaž Kek je na novinarski konferenci v Bratislavi izrazil dvom glede pripravljenosti dveh ključnih igralcev slovenske izbrane vrste. "Tako Novaković kot Cesar sta imela težave. Dva dni sta sicer trenirala z ekipo. Za zdaj Boštjan deluje dobro, Nova pa ni v optimalni fizični pripravljenosti. S fizioterapijo je naredil ogromno kilometrov. Videli bomo, kaj bo po današnjem treningu. Dolgo časa sta brez prave tekme, treba je razmisliti."

Cesarju torej dobro kaže, reprezentančni zdravnik dr. Vasja Kruh pa je ovrgel tudi dvome glede nastopa napadalca Kölna. "Novaković je pripravljen za igro. Na koncu pa bo o nastopu seveda odločal selektor," pravi dr. Kruh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.