Obeta se bojkot prvega polčasa tekme med Avstrijo in Slovenijo

Foto: Epa
Foto: Epa
Avstrijski navijači napovedujejo bojkot vzdušja v prvem polčasu tekme s Slovenijo.
Oglej si celoten članek

Največji navijaški klub avstrijske nogometne reprezentance, Hurricanes Österreich, je napovedal bojkot navijanja v prvem polčasu današnje kvalifikacijske tekmo za EP 2020 med Avstrijo in Slovenijo v Celovcu.

Navijači izpostavljajo, da želijo na ta način "selektorju Francu Fodi, moštvu in funkcionarjem jasno pokazati, da se morajo na številnih področjih stvari spremeniti".

Foto: Epa Avstrijski nogometni navijači

Navijači so nezadovoljni z odnosom, ki ga imajo nogometaši z njimi, obenem pa menijo, da so preveč vzvišeni. Navijači nogometašem očitajo tudi slabe predstave v dresu z državnim grbom, avstrijski zvezi pa previsoke cene vstopnic in izogibanje dunajskemu stadionu Ernsta Happla.

Nenavijanje bo zanesljivo majhna težava za avstrijsko izbrano vrsto, ki je v dozdajšnjih kvalifikacijah na dveh tekmah doživela dva poraza in nujno potrebuje tudi podporo tribun.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.