Objavljal slike, roparji pa obiskali njegovo vilo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kapetan Chelseaja John Terry je na socialnih omrežjih objavljal fotografije iz Francije, kar so nepridipravi znali izkoristiti.
Oglej si celoten članek

John Terry in žena Tony sta uživala v francoskih Alpah, svoje preživljanje časa pa sta delila z oboževalcu tudi na socialnih omrežjih. Nepridipravi so njuno odsotnost zaznali in v tem času izropali njuno vilo v Londonu.

Rop je bil izvršen le nekaj ur po objavi fotografij, v vili pa so ukradli ves nakit, vrednost tega naj bi znašala več stotisoč evrov.

"Roparji so videli njegove objave na instagramu, tu ni dvoma. Družbena omrežja so postala katalog za roparje, ti so po cele dneve na njih. Terryjeve fotografije iz Francije so bile jasen znak, da je vila prazna. Enako se je zgodilo s Kim Kardashian, ki je bila oropana medtem, ko je objavljala fotografije iz Pariza," so dejali pri angleški policiji.

Fotografije ni objavljal samo John, vsak dan je to počela tudi njegova žena, tudi desetkrat na dan, zato je težko ugotoviti, koga so spremljali roparji.

Terryju se je podoben rop zgodil že tudi v preteklosti. Ko je bil na dopustu v Dubaju si je nekdo 'ogledal' njegovo stanovanje. Opomin očitno ni bil dovolj dober.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.