Oblak ima novega soigralca

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski reprezentančni vratar Jan Oblak ima v španskem Atletico Madridu novega soigralca.
Oglej si celoten članek

Štiriletno pogodbo z madridskim Atleticom je podpisal Francoz Kevin Gameiro, ki je k evropskim klubskim podprvakom prišel iz vrst zmagovalcev evropske lige Seville.

Devetindvajsetletni Gameiro bo tako v napadu Atletica združil moči z rojakom Antoineom Griezmannom. Gameiro je v minulih treh sezonah za Sevillo dosegel 67 golov, Atletico pa je v zameno zanj za leto dni v Sevillo posodil argentinskega napadalca Luciana Vietta. V minuli sezoni je v vseh tekmovanjih Gameiro zabil 29 zadetkov, kljub temu pa se mu ni uspelo prebiti v francosko izbrano vrsto, ki je nastopila na evropskem prvenstvu.

V Sevillo je prišel leta 2013 iz Paris Saint Germaina, tokratna odškodnina pa naj bi zanj Atletico stala 33 milijonov evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.